Merkitsemme menestystä

Uudenlainen tapa toteuttaa mainostekstiiliratkaisut

Satakunnan Brändituote on korkeaan laatuun ja räätälöityihin tuotteistusratkaisuihin keskittynyt brändituotetalo. Meidän palvelukonseptimme mahdollistaa pienet ja suuret määrät yksilöityjä tuotteita markkinointiisi. Olemme ketterä ja idearikas toimija joka kykenee myös graafisiin palveluihin.

Kotisivuiltamme löydät parhaat kärkituotteet mutta kokonaisvalikoimamme käsittää tuhansia eri tuotteita markkinointiisi. Kerro tarpeesi niin toteutamme ratkaisun.

etusivu

Mainostekstiilit ja siirtokuvahotelli

Edustamme useita laadukkaita mainostekstiili- asuste- ja laukkumerkkejä. Käytämme niihin erittäin korkealaatuisia teknisiä lämpösiirtokuvia joiden avulla voimme merkata logosi eri tekstiileihin. Voit myös jättää tilaamiasi logoja meille varastoitavaksi ja tilata pieniä määriä logotekstiilejä tarpeesi mukaan.

Mainos- ja liikelahjat

Toimitamme asiakkaillemme vain laadukkaita ja kestäviä mainoslahjoja. Emme pidä valikoimissamme huonoa laatua joka vahingoittaa asiakkaamme brändiä. Meiltä saat mainoslahjat kärrypoleteista ja kynistä alkaen sekä liikelahjat kaikenlaisiin tarpeisiin.

Tekstiilipaino

Painamme 1.3.2018 lähtien myös asiakkaan omia vaatteita, kuten pelipaitoja, työvaatteita yms. Pyydä hinnastomme Heidiltä!

Vastaamme tiedusteluihin vuorokauden kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa kannattaa soittaa suoraan Rikulle.

Moro!

Satakunnan Brändituote Oy on aktiivinen ja idearikas mainostekstiili- ja liikelahjayritys Porin Isojoenrannassa. Meillä on myös oma tekstiili- ja keramiikkapaino.

Näyttelytilastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita joita voidaan valjastaa yrityksesi markkinoinnin käyttöön. Voit myös painattaa meillä kuvia peliasuihin yms. Soita ja sovi aika henkilökohtaiseen tapaamiseen. Laitetaan yhdessä uutta vaihdetta silmään yrityksesi markkinointiin.

Riku Hekkala

Riku Hekkala

Toimitusjohtaja, yrittäjä
riku.hekkala@brandituote.fi
044 9725792

Jenni Hekkala

Jenni Hekkala

Myyntisihteeri, yrittäjä
jenni.hekkala@brandituote.fi
044 2390042

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä sinuun. Kiireellisissä tapauksissa soita meille!

Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

Cxense Display