Päivitys vuodelle 2017 työn alla.

Uudenlainen tapa toteuttaa mainostekstiiliratkaisut

Satakunnan Brändituote on teknisiin siirtokuviin erikoistunut mainostekstiilipainotalo. Meidän palvelukonseptimme avulla voitte tilata yksittäisiäkin logomerkattuja tekstiilejä. Tekstiilien lisäksi saatte meiltä myös liike- ja mainoslahjat. Graafikkomme hoitaa myös graafisen työn tai logosuunnittelun puolestanne.

Jokainen case on persoonallinen ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity. Kotisivuiltamme löydät parhaat kärkituotteet mutta kokonaisvalikoimamme käsittää tuhansia eri tuotteita. Me onnistumme löytämään sinulle oikean markkinointiratkaisun.

etusivu

Kick Off 2017

Yritykset, yrheiluseurat ja yhteisöt ovat tervetulleita vuoden 2017 avajaistilaisuuteemme 10.-11.1 klo 9-18. Esittelemme tilaisuudessa uudet mallistomme ja merkkaustekniikkamme. Pääsette myös tutustumaan painotalon toimintaan.

SB Varastointi- ja jakelupalvelu

Tarvittaessa varastoimme asiakkaillemme valmistetut tuotteet ja huolehdimme niiden jakelusta yrityksen toimipisteisiin. Tilaatte vain tuotteet ja me hoidamme loput.

SB Siirtokuvapalvelu

Me valmistamme yrityksellesi logot siirtokuviksi varastoon. Voitte sitten tilata pienempiä määriä mainosvaatteita ja asusteita vaikka messuryhmälle. Myös yksittäisten tuotteiden valmistaminen onnistuu. Merkkien tilaamisen jälkeen maksatte vain tuotteen hinnan ja kuljetuksen. Merkkauskulut on jo hoidettu. Olemme tehneet jo monen yrityksen mainostekstiilivarastot tarpeettomiksi.

Vastaamme tiedusteluihin vuorokauden kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa kannattaa soittaa suoraan myyjille.

Moro!

Satakunnan Brändituote Oy on aktiivinen ja idearikas yritys Porin Isojoenrannassa. Meillä on oma siirtokuvapaino, kuljetuspalvelu ja varastotilat.

Näyttelytilastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita joita voidaan valjastaa yrityksesi markkinoinnin käyttöön. Soita ja sovi aika henkilökohtaiseen tapaamiseen. Yhteydessämme toimii myös graafisen suunnittelun yritys ST Design. Laitetaan yhdessä uutta vaihdetta silmään yrityksesi markkinointiin.

Riku Hekkala

Riku Hekkala

CEO, Myynti
riku.hekkala@brandituote.fi
044 9725792

Aaro Ali-Hokka

Aaro Ali-Hokka

Myynti
aaro.ali-hokka@brandituote.fi
045 6984560

Joni Alkula

Joni Alkula

Myyntiharjoittelija
joni.alkula@brandituote.fi

Aleksi Rosnell

Aleksi Rosnell

Varastopäällikkö, tuotanto
aleksi.rosnell@brandituote.fi
044 7374829

Jenni Hekkala

Jenni Hekkala

Myyntisihteeri
jenni.hekkala@brandituote.fi
044 2390042

Sandra Tähti

Sandra Tähti

Graafikko / ST Design
sandratahtidesign@gmail.com
045 8905655

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä sinuun. Kiireellisissä tapauksissa soita suoraan myyjillemme

Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

Cxense Display